About

 

Pendahuluan.

Sebagai menyahut seruan kerajaan, yang mahukan lebih ramai rakyat yang celik kepada teknologi maklumat di internet, kini saya telah terpanggil untuk menghasilkan sesuatu yang bermanfaat.

Terlebih dahulu ingin saya mengucapkan ribuan terima kasih dan tahniah diatas kesudian anda untuk menjadi ahli IBC.

Sesungguhnya banyak lagi kelebihan, ruang & peluang yang akan saya kongsikan serta berikan kepada anda. Anda hanya perlu mendapatkan maklumat yang disediakan supaya anda lebih mudah mencapai kejayaan dan kekayaan.

Sedikit Ulasan Tentang Masrule Hamid.

Saya bukanlah seorang penulis buku 200 muka surat. Terus terang saya katakan saya tidak ada minat untuk menulis pada awalnya. Di atas kesungguhan dan peluang yang di lihat, saya telah membuat pelaburan dan penyelidikan untuk menulis sehingga menjadi seorang ‘copy writer’ yang berjaya pada satu hari nanti.

 • Terima kasih kepada Saudara Nizam…
 • Terima kasih kepada PTS Publisher…
 • Terima kasih kepada penulis dan penggiat buku di Malaysia…
 • Terima kasih kepada Gary Helbert…
 • Terima kasih kepada Jimmy D. Brown kerana menjadi Idola saya!

…Serta penulis dan pemasar di internet antarabangsa.

Dengan panduan mereka saya telah berjaya membina empayar ‘Info Strategi Publisher’ dengan menulis dan menghasilkan produk maklumat dan memasarkannya sendiri di internet.

Lebih banyak lagi produk maklumat yang akan di sediakan khas untuk ahli IBC!

Apa yang penting saya akan cuba untuk membantu anda menyelesaikan masalah, memberi serta berkongsi pengetahuan dan pengalaman juga berkongsi pendapatan melalui keahlian IBC ini.

Demi Kejayaan Bersama,

masrule hamid

small_masrule

  5 Responses to “About”

 1. Assalamualaikum,wmwb,
  Terimakasih banyak atas segala info dan ilmu-pengetahuan yg anda curahkan di blog ini.InsyaAllah mungkin akan bermanfaat sekali buat saya yg telah lama memendam impian buat duit melalui program2 Internet Marketing,Ada sikit pertanyaan saya ,Karna saya ingin joint affiliate IBC anda ,Tapi bila ada soalan PayPall email adress ,saya tidak paham dan betul2 zero,
  Juga kalau tidak keberatan anda saya mohon pencerahan-penjelasan yg lengkap bagaimana cara buka akaun Paypall tanpa guna KadKredit(memang saya tak punya pun..hehee)
  Terimakasih banyak2 sebelumnya.
  Wassalam
  helmysyamza@gmail.com

 2. Untuk membuka akaun paypal tanpa kad kredit di bolehkan. Namun jika anda mahu membuat bayaran anda perlu mempunyai akaun kad kredit supaya Paypal dapat verified kad kredit anda.

  Anda boleh menerima bayaran komisen melalui bank deposit dengan email kepada saya nombor akaun dan nama bank.

  Terima Kasih.

 3. *’: that seems to be a great topic, i really love it ;.~

 4. Salam, Sdra Masrule Hamid,

  Terlebih dahulu saya ingin hendak mengucapkan ribuan terima kasih kerana telah menghantarkan e-mail kepada saya mengenai Biz FLB.
  Saya mohon pertolongan daripada sdra mengenai pengisian borang pendaftaran untuk Bizns FLB.Saya sudah membuat Cash Deposit ke akaun Sdra MOHD.NIZAM SALIMIN pada hari ini 5 Disember 2013 jam 15:47 (03.47pm) di CIMB BANK,ke akaun no: 0113-0000856-206 berjumlah RM300.00, Kemudian saya cuba mendaftar dengan mengisi borang yang sedia ada dlm internet laman blog FLB.Saya telah isi semua maklumat seperti yang dikehendaki,cuma satu sahaja iaitu Kod flb, saya tak tahu.Jadi saya kena isi semula borang tersebut.Boleh kah Sdra bantu saya untuk mendaftar?

  Mohon jawapan dpd Sdra pada kadar SEGERA.

  Sekian,harap maklum dan terima kasih.

  Yang benar,
  ZAINUDIN BIN SAHARI
  e-mail : zizie_888@yahoo.com
  Tel: 0198552843
  MIRI SARAWAK.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

X

Forgot Password?

Join Us

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.