Oct 212014
 
tenang-sahaja-dan-teruskan-usaha

Jalan terus setelah keputusan di buat dan sediakan plan A+B. Kaitkan perasaan negatif untuk menjadi poistif. Dengan cara ini kita akan tidak mudah mengaku kalah dengan halangan atau bantahan yang di terima. Sembahyang sunat istikarah meminta Allah memberikan jawapan untuk memilih mana yang baik dan mendapat keredhaan Allah. Yakin dengan perancangan Allah itu lebih baik dari segalanya.

Baca seterusnya…

Continue reading

Oct 132009
 

Salah satu di mana ramai orang mengalami masalah adalah kesukaran dalam mencari ruang dan peluang untuk menjana pendapatan secara sah.

Maka tidak hairanlah pada ketika ini ramai orang yang ditipu oleh banyak program yang menjanjikan pulangan pendapatan lumayan tetapi pada akhirnya habuk pun tiada.

Ini telah di buktikan dengan kes-kes penipuan skim cepat kaya, dimana ramai orang yang sanggup berhabisan duit hanya kerana terpedaya dengan program yang menjanjikan peluang menjana pendapatan tanpa perlu bekerja atau berniaga.

Asasnya ramai orang yang membuat kesilapan dengan terpedaya dek kata-kata tidak perlu menjual atau tidak perlu bekerja tetapi boleh menjana pendapatan lumayan.

Ini yang menjadikan masalah besar oleh kebanyakkan orang.
X

Forgot Password?

Join Us

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.