Jan 042010
 
mom_at_office_1

mom_at_office_1.jpgSyarikat Khas yang akan membayar sebanyak RM100,000 SEBULAN tanpa perlu melakukan apa-apa !

Baru-baru ini satu kajian dan penyiasatan mengenai kaedah menjana pendapatan cara mudah untuk dilakukan telah di buat.

Asasnya anda akan menerima bayaran walaupun tidak melakukan apa-apa pekerjaan!

Ruang dan peluang yang dimaksudkan adalah pengendalian sistem telefon berbayar 900# atau 600# .

Saya pasti anda sudah biasa dengan iklan komersial rancangan televisyen yang menawarkan program ‘talian sahabat, cerita artis , kuiz bolasepak , telekuiz , dan lain-lain rancangan berbayar.

Untuk pengetahuan anda, beberapa tahun dahulu hanya ada beberapa buah syarikat pengendali rancangan berbayar seperti ini, tetapi sekarang ianya sudah banyak ditawarkan tetapi kini telah melambak-lambak syarikat yang muncul.

Asas kepada penjanaan pendapatan daripada ruang dan peluang nini adalah anda akan menjadi ‘pembekal maklumat’ atau ‘information provider (IP) ‘.

Orang ramai akan membuat panggilan ke nombor yang anda iklankan untuk mengetahui tentang lagu-lagu, horoskop, sahabat, cerita seram, pelajaran  dan maklumat-maklumat penting terkini.

Oleh yang demikian, anda boleh menawarkan apa-apa sahaja tajuk yang difikirkan sesuai dan boleh menarik perhatian orang ramai untuk menalipon talian yang anda promosikan.

Sesetengah daripada syarikat pengendali ini sudah mempunyai program-program khas yang disediakan dan anda hanya perlu memilih sahaja dan memberitahu mereka bila anda mahu memulakannya.

Pada kebiasaannya anda hanya perlu memperuntukkan masa sebanyak 1 jam sebulan untuk membuat beberapa buah iklan di dalam beberapa buah syarikat penerbitan yang mengiklankan talian 600# milik anda.

  2 Responses to “Ruang dan peluang perniagaan sendiri # 1”

  1. Ni peluang apa pulak ni …tak paham a ..xplain sikit…

  2. Ntah la…tukang admin ni sonyap jo…

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

X

Forgot Password?

Join Us

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.