Review Ebook Mahir Menulis

 

Dari : Masrule Hamid.

Sahabat Internet…

Adakah anda tahu bahawa pada zaman teknologi maklumat ini, menulis itu boleh buat duit?

 

  • Buktinya ramai penulis blog yang telah menjana pendapatan lumayan hasil tulisan mereka…
  • Buktinya ramai penulis buku yang baru muncul menulis buku mereka…

Saya juga pasti anda juga mahu mencuba nasib menjadi seorang penulis seperti mereka.

Masalah yang anda hadapi adalah Tidak Tahu Di Mana Mahu Bermula….
…Maksudnya anda tidak tahu bagaimana buat duit dengan menulis…Setuju?

Bagaimana untuk permulaan ini saya sediakan panduan Langkah Demi Langkah yang boleh anda ikut untuk memulakan projek buat duit dengan menulis anda cara cepat dan senang?

Dengan cara ini anda boleh menyiapkan projek samada menulis ebook, buku atau artikel blog anda sendiri dengan pantas!

Memperkenalkan Panduan Eksklusif…


Rahsia Buat Duit Dengan Menulis!

penulis

Apa yang Akan Anda Perolehi Dari Ebook Yang Menakjubkan Ini?

 

  • Anda akan menemukan ‘Rahsia Dalaman’ bagaimana saya menyediakan format penulisan langkah demi langkah menulis dengan cepat!…
    …Tak perlu menunggu berbulan-bulan untuk siapkan buku.
  • Bagaimanakah satu format mudah akan membantu anda mendapatkan isi kandungan dengan cepat!…
    …Writers block sering menjadi masalah penulis.
  • Anda akan menemui 5 teknik mudah bagaimana mengkomersial kan hasil penulisan anda!…
    …Di jamin teknik yang didedahkan ini adalah STANDARD dalam penulisan komersial.
  • Anda akan menemui rahsia Terbesar bagaimana saya berjaya menulis 3 buku sebulan!…
    …Rahsia ini tiada dalam mana-mana panduan pun.

… Dan banyak lagi rahsia serta formula penulisan yang akan anda ketahui dalam e-book ini!

 

Deretan projek penulisan yang berjaya di hasilkan daripada formula menulis dalam ebook ini..

Bukti E-Book Yang Di Hasilkan Dengan Menggunakan Formula Menulis Dalam Panduan Ini

deretan ebook

Mengapa Saya Menyediakan Panduan Ini?

Saya menganggap anda sudah mempunyai kemahuan untuk memulakan projek penulisan anda.

 

  • Hasil kerja saya ini akan menjadi jalan pintas untuk anda memulakan projek penulisan anda dengan cepat, mudah dan berkesan!…
    …Bayangkan untuk menulis penulis memerlukan sekurang-kurangnya 5 naskah buku sebagai rujukan, tetapi dengan panduan ini ianya tidak perlu.
  • Tiada panduan menulis langkah demi langkah selengkap e-book ini!…
    …Formula menulis yang disediakan dalam panduan ni adalah hasil kajian dan rujukan daripada penulis hebat luar negara.

 

  • Dan terus terang saya katakan ramai yang telah mula menjadikan penulisan sebagai kerjaya…
  • Dan terus terang saya katakan ramaia penulis yang sudah menjana pendapatan 4 angka setiap bulan…

…Dan terus terang saya katakan “Anda Juga Boleh Menjadi Seperti Mereka!”

ISI KANDUNGAN EBOOK.

 

RAHSIA MENGAPA ANDA PERLU MENULIS.

  • 3 Sebab Mengapa Anda Perlu Menulis.
  • 3 Blok Penghalang Menulis Yang Perlu Anda Tahu.

HARI PERTAMA : FORMULA MEMBUAT PENYELIDIKAN PASARAN

  • 2 Kunci Mengenalpasti Pasaran Projek Penulisan Anda.
  • Rahsia Mendapatkan Idea Yang Perlu Anda Tahu.
  • Teknik Menyusun Idea.
  • Formula Menulis 2W & 1H

HARI KEDUA : TEKNIK MEMBUAT PROJEK PENULISAN.

  • 4 Langkah Mudah Sebelum Anda Membuat Projek Penulisan.

HARI KETIGA : FORMULA MEMBUAT DRAF PENULISAN..

  • Kunci Penulisan Artikel Yang Perlu Anda Tahu.
  • 2 Format Penulisan Mudah Yang Perlu Anda Tahu.

HARI KEEMPAT & KELIMA : KUNCI MENULIS ISI KANDUNGAN..

  • 3 Teknik Pembukaan Ayat Yang Hebat!
  • 5 Langkah Mudah Menulis Isi Kandungan.
  • 6 Struktur Kukuh Isi Kandungan Penulisan Di Dedahkan.
  • Teknik Mudah Menulis Tajuk Yang Memukau.

HARI KEENAM : RAHSIA PENGEDITAN YANG PERLU ANDA TAHU.

  • 6 Langkah Pengeditan Mudah Yang Memudahkan Anda.

HARI KETUJUH : PANDUAN MENGKOMERSIALKAN KARYA TULISAN.

  • 3 Kaedah Menjadi Kaya Dari Penulisan

PENUTUP.

 

Screen Shot E-Book

Contoh Screen Shot Cover Depan Ebook..

cover_depan

isi_kandungan

Contoh Screen Shot Kandungan Ebook…

contoh_isi_1

Contoh Screen Shot Kandungan Ebook…

contoh_isi_2

Apa Yang Akan Anda Perolehi Jika Memesan E-Book Ini Sekarang?

Jika anda memesan e-book ini sekarang, saya akan berikan BONUS keahlian berikut:

 

BONUS Keahlian Penulis Jutawan!

Panduan tambahan ebook antarabangsa yang beharga USD40.00 menjadi milik anda jika memesan SEKARANG!

penulis

Tawaran Bonus!

Tawaran Bonus Ini Layak Jika Memesan E-Book Ini Sahaja!

 

Tawaran Istimewa Ini Terhad Untuk 100 88 Pelanggan Sahaja!

Masrule.. Berapakah Yang Perlu Saya Bayar Untuk Mendapatkan Pakej Panduan Ini?

Sekarang anda berpeluang mendapat pakej lengkap e-book dan bonus tambahan pada harga yang paling istimewa!

Sebagai ujian pemasaran, anda boleh mendapat PAKEJ LENGKAP ini dengan harga…


RM 30.00 Sahaja…

Dengan syarat anda membuat bayaran dalam masa 24 JAM dari masa pesanan di buat!

Berapa Lama Tawaran Ini Di Tawarkan?

Seperti yang dapat anda bayangkan, saya tidak boleh terus memberikan pakej ebook dan bonus keahlian ini untuk selamanya.

Perniagaan adalah perniagaan…Saya tidak akan menawarkan pakej ini dalam harga semurah ini selamanya.

Jadi, jangan menunggu, sebelum saya menaikkan harga tawaran ini bertindak sekarang untuk memesan pakej ini!

Berikut adalah apa yang orang bicarakan mengenai pakej ini …

Testimoni Pelanggan

Saya nak ucapkan terima kasih kepada saudara masrule kerana telah membantu saya menambah pendapatan daripada kerjaya menulis.

Sekarang ni dah boleh tulis ebook sendiri…

Terima kasih sekali lagi

Sharmila Hassan.

Maklumat untuk mendapatkan E-Book ini akan dihantar terus ke email anda!

RM30.00 SAHAJA

Jaminan Tanpa Risiko Jika Membuat Pesanan Ebook SEKARANG!

Jaminan wang di kembalikan jika pakej ini tidak memberi manfaat kepada anda langsung!

Mahir Menulis
Mahir Menulis
Menulis buku dan menjualnya adalah contoh pendapatan pasif yang boleh anda cuba. Perniagaan ini membolehkan anda buat sekali dan dapatkan royalti dari jualan buku tersebut. Dapatkan ebook "Mahir Menulis" sekarang!

Tiada gunanya jika anda mendapatkan ebook ini jika anda TIDAK MINAT langsung untuk buat duit dari penulisan.

Demi Kejayaan Anda,

masrule hamid

P.S : Saya telah berhempas pulas untuk menyediakan panduan ini. Saya harap hasil kerja saya ini memberi manfaat kepada anda.

 

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

X

Forgot Password?

Join Us

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.