Panduan Pertanian Fertigasi

 

Dari Masrule Hamid.

Sahabat, jika anda sedang mencari projek buat duit, pertanian adalah jawapannya!

Namun disebabkan terpaksa berpanas, berpeluh dan kena pegang cangkul, ramai yang melepaskan peluang projek buat duit ini.

Kini…

Anda Perlu Tahu Bahawa Buat Projek Pertanian Yang Menguntungkan Adalah semudah A, B, C…

Ini bukan cerita kosong kerana ramai orang yang telah berjaya buat projek pertanian walaupun pada asalnya mereka tidak mempunyai asas pertanian.

Lebih hebat lagi mereka mengusahakan projek pertanian secara sambilan!

Mula-mula saya fikir nak buat projek projek pertanian susah sangat. Namun hasil teknologi pertanian moden kini telah mengubah persepsi saya tentang pertanian.

Kini saya menjana pendapatan ribuan ringgit setiap bulan dengan hanya mengusahakan projek pertanian saya seluas 1 ekar tanah sahaja!

Marzuki..

Rahsia Mengusahakan Projek Pertanian Mudah, Cepat dan Berkesan Di Dedahkan!

Anda sangat bertuah kerana saya akan tunjukkan kaedah mudah buat projek pertanian menggunakan kaedah yang di yakini 100% berkesan.

Memperkenalkan…

Pertanian Kaedah Fertigasi Kini Menjadi Pilihan Petani Moden!

100_0718
Jika anda berminat untuk mengusahakan projek pertanian saya akan tunjukkan cara mengusahakannya menggunakan kaedah fertigasi ini.

Apa Itu Kaedah Pertanian Fertigasi?

Masalah pertama anda sekarang ini adalah tidak tahu menggunakan kaedah pertanian fertigasi setuju?

Semuanya akan berubah mulai sekarang…

Rahsia Mengusahakan Sendiri Projek Ladang Pertanian Fertigasi Yang Menguntungkan Di Dedahkan!

Bagaimana jika saya sediakan panduan langkah demi langkah yang anda boleh ikut…dengan cara ini anda dapat belajar mengusahakan sendiri projek pertanian fertigasi!

Memperkenalkan…

Buat Sendiri Projek Pertanian Fertigasi Anda Cara Mudah.
ecover-fertigasi2

Dalam panduan ini saya akan tunjukkan langkah demi langkah mengusahakan projek pertanian menggunakan kaedah fertigasi dari A sampai Z…

Antara kandungan panduan ini adalah :

  • PENGENALAN KEPADA KAEDAH PERTANIAN FERTIGASI – Saya akan terangkan mengapa anda perlu menggunakan kaedah pertanian fertigasi.
  • KEPERLUAN SISTEM FERTIGASI – Dalam bab ini saya akan tunjukkan anda peralatan dan kelengkapan yang diperlukan dalam mengusahakan projek pertanian fertigasi.
  • PENGURUSAN SEMAIAN -Ini yang paling penting…dalam bab ini saya akan tunjukkan anda teknik mudah menyediakan benih semaian yang berkualiti cara mudah, cepat dan berkesan!
  • PENGURUSAN PERLADANGAN – Dalam bab ini saya akan tujukkan anda kaedah memasang sistem pengairan dimana sistem pengairan adalah nadi utama pertanian fertigasi. Saya juga akan menunjukkan anda langkah mudah membina rumah lindungan hujan (RPH).
  • PENGURUSAN TANAMAN – Dalam bab ini saya akan tunjukkan anda bagaimana menguruskan tanaman pertanian menggunakan kaedah pertanian fertigasi yang sebenarnya.

Apa Kata Pembaca?

Terima kasih Masrule kerana menyediakan panduan mengusahakan projek pertanian fertgisai ini!

Daripada saya tidak tahu menahu mengenai pertanian, dengan mendapatkan panduan ini saya berjaya mengusahakan projek pertanian fertigasi saya!

Marzuki..

Masukkan nama dan alamat email anda jika berminat mendapatkan “Panduan Pertanian Fertigasi” ini!


Demi Kejayaan Anda,

masrule hamid

P.S : Jika anda mahu memulakan projek pertanian cara mudah, cepat dan menguntungkan mendapatkan panduan ini adalah langkah pertama untuk mencapai kejayaan.

Bertindak Sekarang Untuk Memulakan Langkah Pertama Menjana Pendapatan Dari Pertanian!

  One Response to “Panduan Pertanian Fertigasi”

  1. assalamualaikum, saya berminat dalam bidang pertanian dan percaya bahawa berbakti kepada tanah pasti akan membuahkan hasil (dengan izin ALLAH). ilmu dalam bidang pertanian masih agak lemah, memiliki tanah seluas 8 ekar( tanah gambut), lokasi agak jauh dari sumber air dan bekalan elektrik. harap dapat tunjuk ajar dan pantuan dari pihak tuan. terimakasih,

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

X

Forgot Password?

Join Us

Password Reset
Please enter your e-mail address. You will receive a new password via e-mail.